English EN Ukrainian UK

Рейтинг та відношення ТОП роботодавців

Сумарно працівники витратили 147 діб на заповнення анкет, аби допомогти визначити найкращих роботодавців. Результати опитування доповнено оцінками експертів ринку праці та інформацією з відкритих джерел.

Лідер рейтингу залишився незмінним – це тютюнова компанія JTI. 38 роботодавців зберегли місця у топ-50. З 12 новачків рейтингу найвище опинилися агрокомпанія Syngenta та IT-компанії ELEKS і Ciklum. Загалом у рейтингу девʼять компаній з IT, більше лише банків – 11, вісім компаній працюють у секторі FMCG.

За даними опитування, найкраще утримувати баланс між роботою та життям виходить у співробітників Intellias, вони ж найбільше задоволені часом початку та кінця робочого дня і готові рекомендувати свою компанію друзям. У Comfy найбільше працівників вважають, що отримують зарплату вищу, ніж за аналогічну роботу в іншому місці, у Crédit Agricole – навпаки, вважають себе недооціненими. Найбільш лояльні співробітники, що високо оцінюють можливості для розвитку, – у SoftServe, але більшість технологічних компаній ненабагато відстає за цими показниками. За оцінкою атмосфери в колективі SoftServe поділяє перше місце із Vodafone. Найбільш повні соцпакети своїм співробітникам пропонують JTI, Syngenta, «AB InBev EFES Україна» та Fozzy Group.

Боротьба за таланти стає жорсткішою. Зарплати навіть у $3000 на місяць не гарантують лояльності працівників, а іноді й не дозволяють вважати таку компенсацію ринковою. Успішний роботодавець має опікуватися всіма складовими комфорту у колективі, тоді як провал лише за однією ознакою може спонукати працівників оновити своє резюме для пошуку нових варіантів розвитку кар’єри.

Благодійний фонд “Слідуй за своїм серцем”

Контакти

м. Київ, вул. Московська, 43/11, 01015, Україна

Допомога

Підтримай Україну, збережи мир на землі!

Благодійний фонд “Слідуй за своїм серцем”

Посилання

Контакти

м. Київ, вул. Московська, 43/11, 01015, Україна

Допомога

Підтримай Україну, збережи мир на землі!